24 лютого 2016
Засідання касаційного суду щодо повернення комунального підприємства у власність громади Шепетівки

24 лютого 2016 року Вищий господарський суд України розгляне справу щодо повернення у власність територіяльної громади м. Шепетівка Хмельницької области комунального підприємства, яке було віддано в концесію за часів правління "регіоналів". КП "Шепетівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства" з 2011 року перебувало в експлуатації товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" та було повернуте у власність міста після Революції гідности за двостороннім договором. Однак із надуманих причин концесатор захотів повернути підприємство, адже коштом міського б'юджету його майно було модернізовано, а відповідно зросла його вартість. Суди попередньої інстанції відмовили ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" у задоволенні позовної заяви, відтак заявник звернувся до касаційного суду. Детальніше про ситуацію: svoboda.org.ua

Шепетівська громада просить представників ЗМІ висвітлити ситуацію та не дати відібрати у них комунальне підприємство.

Початок судового засідання - об 11:35. Адреса: м. Київ, вул. Олександра Копиленка, 6.

Прес-служба ВО "Свобода"