16-19 серпня
Традиційний передсезонний турнір з футзалу пройде у Хмельницькому

З 16 по 19 серпня 2017 року в Хмельницькому відбудеться міжнародний турнір з футзалу "Кубок Свободи".

Загалом у турнірі візьме участь шість команд: "Енергія" (м. Львів), СК "Сокіл" (м. Хмельницький), "Ураган" (Івано-Франківськ), "Титан-Зоря" (смт Покровське), "Кардинал-Рівне" (м. Рівне) та "ВРЗ" (м. Гомель, Білорусь), які шляхом жеребкування будуть розподілені на дві підгрупи по три команди. У підгрупах команди зіграють по коловій системі (команди, які будуть пропускати гру відповідно до календаря в цей день гратимуть товариську гру з командою иншої підгрупи, яка також пропускатиме тур). Згодом команди, які посядуть треті місця у підгрупах зіграють матч за 5 та 6 місце, команди, які посядуть другі місця у підгрупах зіграють матч за 3 й 4 місце, решта зіграють у фіналі.

"Ігри розпочнуться 16 серпня, о 12:00. Церемонія жеребкування відбудеться у суботу, 5 серпня. Початок о 11:30", ‒ зазначив Олександр Таран, очільник прес-служби СК "Сокіл".

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода"