10-11 серпня
У Хмельницькому відбудеться Міжнародний турнір із волейболу серед ветеранів

10 та 11 серпня 2018 року в парку ім. Івана Франка, що в Хмельницькому, вдруге відбудуться змагання ветеранських команд волейболу з різних куточків України та закордону. Цьогоріч у змаганнях візьме участь 12 чоловічих та 6 жіночих команд. Закордонні спортсмени приїдуть з Литви, Польщі, Латвії, Болгарії та Білорусі. Щодо вітчизняних команд, то за перемогу змагатимуться команди з Хмельницького, Києва, Одеси, Львова, Вінниці та Чернівців.

Організовує турнір Хмельницька міська федерація волейболу спільно з управлінням молоді та спорту Хмельницької міської ради.

Ольга Фурман, заступник голови Хмельницької міської федерації волейболу та капітан ВК "Хмельничанка" зазначила, що у кожній з команд є гравці, які досягли вагомих успіхів у професійному волейболі: це і олімпійські чемпіони, чемпіони Европи, заслужені майстри спорту.

"Завдяки турніру ми прагнемо популяризувати цей вид спорту, а також презентуємо наше місто, ‒ зазначив начальник управління молоді і спорту Сергій Ремез. ‒ Ми облаштуємо глядацьку зону, тож запрошуємо усіх. Переконаний, що матчі будуть видовищні".

Офіційне відкриття змагань заплановане на 10 серпня о 14:00 у парку ім І. Франка, початок змагань з 9:00.

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода"