5 грудня 2016
Звіт міського голови Хмельницького свободівця Олександра Симчишина про досягнення за підсумками першого року роботи

На виборах до місцевих рад у жовтні 2015 року свободівці у Хмельницькому отримали велику квоту довіри від містян. Олександр Симчишин здобув упевнену перемогу та очолив обласний центр. Десять депутатів від ВО "Свобода" сформували потужну фракцію у Хмельницькій міській раді. Багато свободівців взяли на себе відповідальність за розвиток міста, очоливши численні структурні підрозділи міської ради та комунальні підприємства.

Олександр Симчишин разом із командою однодумців протягом першого року каденції досягли вагомих результатів - Хмельницький швидкими темпами стає кращим, сучаснішим і комфортнішим для життя.

"Рік тому я розпочав роботу на посаді міського голови Хмельницького. Чи вдалося за цей час здійснити позитивні зміни у місті - судити вам, друзі. Вступаючи на посаду, я ставив перед собою певні цілі, в тому числі й на цей рік. Приємно, що більшість із них досягнуто, маємо конкретні результати.

Не можу сказати, що рік минув легко та без проблем. Довелося попрощатися із частиною старої команди, з тими, хто залишився - вчитися працювати разом. Дуже відповідально було приводити до керівництва різноманітними структурами міста нових людей. З тими, хто не виправдав довіри, вже попрощалися, у решті - не розчарувався.

Але було за цей рік дещо особливе, те, що спонукає до подальшої роботи, додає сили та натхнення: це ви, хмельничани. За рік я поспілкувався особисто чи письмово із десятою частиною населення міста! Це не просто сухі цифри - це десятки тисяч життєвих доль, проблем, порад та цікавих пропозицій. Відчуваю відповідальність за вашу довіру і дякую за підтримку, за критику, за те, що не залишаєтесь осторонь життя свого міста! Працюємо далі", - зазначає міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

Зі звітом про досягнення націоналіста на посаді очільника міста можна ознайомитися нижче:

Звіт міського голови Хмельницького

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода"