30 червня 2009
Заява Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" з приводу розповсюдження анонімного депутатського звернення

24 червня 2009 року під час сесії Хмельницької міської ради було розповсюджено анонімне звернення невідомих депутатів міської ради у зв'язку із діями депутата міської ради Сабія І.М. Звернення зачитав з трибуни депутат міської ради від фракції БЮТ Бойчук Л.С.

В цьому зверненні у стилі "гебельсівської пропаганди" робиться спроба нападу на ВО "Свобода" та її керівництво.

Хмельницька обласна організація ВО "Свобода" розцінює факт анонімного звернення як яскравий прояв неадекватної реакції та безсилля політичних опонентів на активну націозахисну діяльність партії та зростання її популярності серед українців. Згадана "анонімка" - традиційний дешевий "чорний піар", що постійно практикується кольоровими мегаблоками, зокрема БЮТом, який і є владою в м.Хмельницькому.

Діяльність ВО "Свобода", спрямована на захист інтересів хмельничан, дає конкретні результати. І саме це викликає обурення тих, хто планував бути повновладними господарями міста. Саме завдяки принциповій позиції "свободівців" і депутата міської ради, голови обласної організації ВО "Свобода" Сабія І.М. було упереджено завезення на Хмельниччину китайських та в'єтнамських робітників. Іноземна дешева робоча сила, на думку депутатів від БЮТу та ПР, мала стати альтернативою українцям, які і без того переживають важкі часи в умовах кризи, зумовленої політикою згаданих кольорових мегаблоків.

Систематичний захист "Свободою" інтересів працівників та підприємців ринків Хмельницького, який виражається не тільки у боротьбі проти будівництва ТСЦ "Поділля", а й у блискавичній реакції "свободівців" на відомі події 3 червня, дали реальні результати. Переконлива позиція ВО "Свободи" змусила міську владу створити спеціальну робочу групу для вирішення подібних питань.

Активна та продуктивна діяльність ВО "Свобода" на Хмельниччині, цілком зрозуміло, викликає негативну реакцію з боку політичних сил, які розглядають цей регіон як свою "вотчину".

Панічний страх перед повторенням на Хмельниччині результатів Тернопільських виборів, що засвідчили ганебний крах політики усіх кольорових мегаблоків, які разом отримали менше голосів, ніж ВО "Свобода" спонукає їх представників до дешевого популізму і намагань дискредитувати керівництво обласної організації ВО "Свобода".

Хмельницька обласна організація ВО "Свобода", незважаючи на спротив, і надалі буде займати принципову позицію по захисту інтересів українців.

Хмельницький обласний комітет ВО "Свобода"